Träningsskor för kvinnor Saucony Shadow Original

Träningsskor för kvinnor Saucony Shadow Original

Börjar på: 1 652,77 kr

1 239,57 kr

-25%
Upptäck den tidlösa stilen och elegansen hos varumärket Saucony med Shadow Original damskor. Gör ett stänk med varje steg!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 652,77 kr

1 239,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Saucony Shadow Original

Saucony Shadow Original damskor är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en snygg, högpresterande sportsko. Skorna tillverkas av det välkända märket Saucony och kombinerar stil och funktionalitet för att ge en oöverträffad löparupplevelse.

Med sin retro, 80-talsinspirerade design hyllar dessa sneakers varumärkets arv samtidigt som de fortfarande är otroligt trendiga. De finns i en mängd olika färger och passar perfekt till alla outfits, oavsett om du ska ut på ett träningspass eller en avslappnad dag på stan.

Gummisulan ger optimalt grepp på alla underlag, medan ovandelen i mocka och nylon ger en bekväm och hållbar passform. EVA-dämpningsteknik absorberar stötar för optimal dämpning vid varje steg, så att du kan koncentrera dig helt på din träning eller vardagsaktiviteter.

Dessa sneakers är specialdesignade för kvinnor, med en skärning och passform som är anpassad till den kvinnliga kroppstypen. De har extra stöd för hålfoten för ökad stabilitet och förebyggande av skador.

Oavsett om du är en hängiven löpare, fitness eller bara letar efter ett par bekväma och snygga träningsskor, är Saucony Shadow Original ett perfekt val. Lägg till dem i din skosamling idag och njut av den ultimata löparupplevelsen med stil.

Mer information

Varumärke Saucony
Tillverkarens SKU 1108-537
Färg boston lime
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Shadow original