Baggy byxor Reell SS23

Baggy byxor Reell SS23

Börjar på: 917,59 kr

622,54 kr

-32%
Upptäck den ultimata komforten med baggybyxorna Reell SS23. Stil och rörelsefrihet garanteras tack vare varumärket Reell.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 917,59 kr

622,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baggy byxor Reell SS23

De baggy byxorna Reell SS23 är ett måste för alla som älskar streetwear och urbant mode. Byxorna är designade av det kända märket Reell och kombinerar stil och komfort för en trendig och avslappnad look.

Byxorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är både slitstarka och bekväma att bära. Den baggy skärningen ger stor rörelsefrihet, perfekt för urbana aktiviteter. Praktiska sido- och bakfickor förvarar dina småsaker säkert och tryggt.

Designen på dessa byxor är också en verklig tillgång. De kombinerar stilen streetwear med mer sofistikerade detaljer och kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är en utekväll med vänner eller en avslappnad dag på jobbet. Den neutrala färgen gör den lätt att anpassa till alla stilar och kan matchas med många olika toppar för att skapa en varierad look.

Förutom att vara trendiga och praktiska är Reell SS23 baggy pants också miljövänliga. Varumärket Reellengage använder hållbara material och producerar på ett ansvarsfullt sätt, vilket gör dessa byxor till ett etiskt val för din garderob.

Unna dig själv komfort och stil med Reell SS23 baggy pants. De finns i flera olika storlekar, passar alla kroppsformer och kommer att följa med dig på alla dina urbana äventyr. Vänta inte längre och lägg till dem i din klädkollektion för en trendig, urban look!

Mer information

Varumärke Reell
Tillverkarens SKU 1108-002_01-002_1301
Färg ursprung ljusblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen