T-shirt med V-ringning Alpha Industries Basic Small Logo

T-shirt med V-ringning Alpha Industries Basic Small Logo

Börjar på: 313,97 kr

265,18 kr

-16%
T-shirt med V-ringning Alpha Industries Basic Small Logo: ett oumbärligt val för en tidlös och bekväm stil.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt med V-ringning Alpha Industries Basic Small Logo

Basic V-Neck T Small Logo från Alpha Industries är ett viktigt tillskott i varje mans garderob. Denna klassiska t-shirt kombinerar komfort och stil, vilket gör den till det perfekta valet för vardagsbruk.


T-shirten har en normal passform som ger en avslappnad och bekväm känsla. Yttertyget är tillverkat av 100% bomull som andas bra och känns mjukt mot huden. Oavsett om du springer ärenden eller kopplar av hemma kommer denna T-shirt att hålla dig sval och bekväm hela dagen.


T-shirten har V-ringning och ger en sofistikerad touch till dina vardagsplagg look. Halsringningen är inte bara trendig, den är också smickrande för alla kroppstyper. Det är ett mångsidigt plagg som kan kläs upp eller ner, vilket gör den lämplig för alla tillfällen.


T-shirten "Basic V-Neck T Small Logo" har en liten logotyp på bröstet som ger en diskret men elegant detalj. Det ger t-shirten en omedelbart igenkännbar Alpha Industries touch. Logotypen återspeglar varumärkets engagemang för kvalitet och hantverk.


För maximal komfort har Basic V-Neck T Small Logo ett RBF Nackenband (nackband). Detta band hjälper till att förhindra irritation eller obehag som orsakas av sömmarna, så att du kan bära T-shirten under långa perioder utan problem.


För ökad varumärkeskännedom finns en flagga på T-shirtens vänstra ärm. Denna lilla detalj ger en touch av äkthet och met framhäver din modekänsla. Det är en subtil blinkning till varumärkets arv och engagemang för att producera högkvalitativa kläder.


Plastisoltrycket på Basic V-Neck T Small Logo T-shirt ger ett unikt visuellt element till designen. Denna tryckteknik säkerställer att logotypen förblir levande och hållbar, även efter upprepad tvätt. Trycket ger t-shirten djup och dimension, vilket gör att den sticker ut från mängden.


Med en vikt på 160 g/m² (gram per kvadratmeter) erbjuder denna T-shirt den perfekta balansen mellan lätthet och hållbarhet. Den är inte för tung för att vara obekväm, men inte heller för lätt för att kompromissa med kvaliteten. Du kan lita på att den här t-shirten klarar tidens tand och behåller sin form och färg.
Sammanfattningsvis är Basic V-Neck T Small Logo från Alpha Industries en mångsidig och snygg t-shirt som utan problem kombinerar komfort och stil. Den vanliga passformen, V-ringningen och den lilla logotypen gör den till ett tidlöst tillskott i garderoben. Oavsett om du klär dig dressat eller avslappnat kommer denna t-shirt att bli en stapelvara i din samling.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 106513-697
Färg ultra marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1