Skjorta med volang för kvinnor Cream Venea

Skjorta med volang för kvinnor Cream Venea

Börjar på: 733,95 kr

419,80 kr

-43%
Upptäck femininitet och elegans med den volangprydda skjortan Cream Venea, ett måste för kvinnor från Cream.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

419,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skjorta med volang för kvinnor Cream Venea

Volangskjortan för kvinnor Cream Venea är ett måste för alla kvinnor som vill ha ett elegant och feminint plagg. Denna skjorta är designad av det berömda märket Cream och är den perfekta förkroppsligningen av märkets romantiska och raffineradeesprit.

Den volangprydda skjortan är tillverkad av kvalitetstyg och känns mjuk och skön att bära. Den smala passformen framhäver din figur och ger optimal komfort. V-ringningen och de långa ärmarna ger detta tidlösa plagg en sofistikerad touch.

Det speciella med den här skjortan är de fina volangerna framtill och nedtill. Volangerna ger skjortan en luftig, feminin dimension och gör den perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna.

Skjortan finns i gräddvitt och kommer lätt att passa till alla dina outfits. Du kan bära den med jeans för en casual-chic look eller med en kjol för en mer sofistikerad look. De neutrala, tidlösa färgerna gör den till en riktig stapelvara i garderoben, både trendig och lätt att matcha.

Damskjortan med volang Cream Venea har inte bara en elegant design utan är också mycket praktisk. Den är lätt att ta hand om och kan maskintvättas utan risk för att den blir skev. Den är också mycket lätt, vilket gör den till ett perfekt val för de varmare årstiderna.

Oavsett om du letar efter ett starkt plagg för att komplettera din outfit eller bara en bekväm, snygg skjorta, är damskjortan med volang Cream Venea det perfekta valet. Så vänta inte längre, lägg till detta tidlösa plagg i din kollektion och låt dig förföras av dess tidlösa charm och exceptionella kvalitet.

Mer information

Varumärke Cream
Tillverkarens SKU 10613007-176009
Färg lagerkrans
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1