Blazer för kvinnor KAFFE Valencia

Blazer för kvinnor KAFFE Valencia

Börjar på: 1 590,94 kr

446,36 kr

-72%
blazer dam KAFFE Valencia, en symbol för elegans och professionalism, designad av KAFFE, ett måste för varje kvinna.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 590,94 kr

446,36 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor KAFFE Valencia

blazer KAFFE Valencia för kvinnor är ett måste för alla kvinnor som vill ha en snygg och professionell look. Designad av det välkända varumärket KAFFE, denna blazer är det perfekta valet för alla tillfällen, oavsett om det är ett affärsmöte eller en kväll ute med vänner.

Denna blazer är gjord för kvinnor och är utformad för att passa den kvinnliga figuren perfekt och förbättra varje kvinnas naturliga kurvor. Tillverkad av högkvalitativa material, denna blazer är både bekväm och hållbar, så att du ser snygg ut i många år framöver.

KAFFE Valencia blazer för kvinnor finns i en mängd olika färger, så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar klassiska färger som svart eller marinblå, eller väljer en djärvare touch med rött eller grönt, finns det ett alternativ för alla smaker.

Denna blazer är också mångsidig och kan bäras på en mängd olika sätt för att skapa olika looks. Med smarta byxor och en skjorta för en professionell look, eller med jeans och en t-shirt för en mer avslappnad look, kan denna blazer enkelt anpassas till alla outfits.

Tack vare det tidlösa snittet och den eleganta designen är KAFFE Valencia blazer för damer en smart modeinvestering. Du kan bära den säsong efter säsong, år efter år, och aldrig tröttna på dess tidlösa, eleganta stil.

När du vill komplettera din garderob med kvalitetsplagg ska du inte tveka att välja blazer KAFFE Valencia för damer. Med sin eleganta design, smickrande passform och oändliga stylingmöjligheter kommer denna blazer snabbt att bli en basplagg i garderoben. Beställ din idag och lägg till en touch av sofistikering till alla dina outfits.

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10507728-104653
Färg rökgrå leo tryck
Färg Flerfärgad
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1