3/4-ärmad blus för kvinnor KAFFE Sissel

3/4-ärmad blus för kvinnor KAFFE Sissel

Börjar på: 733,95 kr

209,72 kr

-71%
Blusen KAFFE Sissel: det perfekta valet för eleganta, moderna kvinnor som vill ha en feminin och trendig stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 733,95 kr

209,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

3/4-ärmad blus för kvinnor KAFFE Sissel

3/4-ärmad blus för damer från KAFFE Sissel är ett måste för varje elegant och modern kvinna. Med sin feminina skärning och 3/4-ärmar är den både klassisk och trendig, perfekt för alla tillfällen.

Blusen är tillverkad av det danska märket KAFFE och är den perfekta kombinationen av kvalitet, komfort och stil. Märket KAFFE är känt för sina högkvalitativa plagg, tillverkade av noggrant utvalda material för att erbjuda sina kunder optimal komfort.

Denna blus är speciellt designad för kvinnor, med en skärning som met framhäver den feminina silhuetten. De 3/4-långa ärmarna ger en sofistikerad touch till ensemblen, medan den runda halsen ger en touch av enkelhet och elegans.

Den 3/4-ärmade blusen för kvinnor KAFFE Sissel är också extremt mångsidig. Den kan bäras till jobbet med klädda byxor för en professionell look, eller med jeans för en mer avslappnad look helg. Den är också perfekt för speciella tillfällen, som en kväll ute med vänner eller en romantisk middag.

Materialvalet för denna blus har inte gjorts slumpmässigt. Det mjuka, lätta tyget ger enastående komfort, medan den smala met passformen förstärker silhuetten utan att vara för tight. Dessutom garanterar de högkvalitativa ytbehandlingarna att den kommer att hålla i många år framöver.

Damblusen med 3/4 ärm KAFFE Sissel finns i flera storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste i varje kvinnas garderob. Så unna dig denna tidlösa, eleganta blus för att ge alla dina outfits en touch av femininitet!

Mer information

Varumärke KAFFE
Tillverkarens SKU 10507692-164834
Färg Blåfågel
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1