Resväska Herschel strand

Resväska Herschel strand
Börjar på: 1 020,45 kr

Slut i lager

Beskrivning

Resväska Herschel strand

Herschel Strand 41 cm resväska är perfekt för att ta med dig på korta resor eller bara till gymmet. Den robusta väskan har en stor kapacitet på 28,5 liter. Dessutom är dess format compatible kompatibelt med standarderna för de mest krävande flygbolagen, inklusive Air France, EasyJet och Ryanair. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och har en begränsad livstidsgaranti. Den finns i en rad klassiska eller originella färger för att passa din smak.

Kabinväskan Herschel Strand gör det enkelt att ta med några få klädesplagg, en sportoutfit eller divers personliga tillhörigheter. Det rymliga facket är helt fodrat för att skydda dina tillhörigheter från regn eller fukt. Den stora dragkedjan gör det enkelt att lasta och komma åt innehållet. På utsidan finns 3 frontfickor som håller en roman, resedokument och autres viktiga researtiklar inom räckhåll.

Weekendväskan Herschel Strand är lätt att bära i handen eller över axeln tack vare de 2 stora vadderade handtagen.
Den attraktiva formen kan justeras med hjälp av tryckknappar på sidorna. Det innebär att du kan vika ner dragkedjans ändar eller inte. Dessutom kommer dess skumgummibotten inte att sjunka när den är lastad.

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10343-00
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen