Kappa för kvinnor Vero Moda Klea

Kappa för kvinnor Vero Moda Klea

Börjar på: 979,29 kr

514,80 kr

-47%
Upptäck den tidlösa stilen hos Vero Moda med damkappan Klea - perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 979,29 kr

514,80 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kappa för kvinnor Vero Moda Klea

Upptäck damkappan Vero Moda Klea, ett måste från Vero Moda som kombinerar stil och komfort. Kappan är speciellt framtagen för kvinnor och har en elegant, feminin skärning som framhäver din figur. Den är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig varm samtidigt som den ger dig en chic och trendig look.

Damkappan Vero Moda Klea har en tidlös, mångsidig design som passar alla tillfällen. Oavsett om det är för en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en natt på stan, kommer denna kappa att vara din perfekta allierade. Med sin neutrala färg och rena linjer är den lätt att matcha med vilken outfit som helst.

Varumärket Vero Moda är känt för sin känsla för detaljer och kvalitet, och detta återspeglas i denna kappa. Den är noggrant bearbetad och sömmarna är solida, vilket gör den till ett slitstarkt plagg som kommer att hålla i många säsonger. Den avtagbara huvan och de praktiska fickorna gör den dessutom till en praktisk och funktionell kappa.

Genom att välja Vero Moda Klea damkappa väljer du tidlös elegans utan att kompromissa med komfort eller kvalitet. Så lägg till den här kappan i din garderob redan nu! Den kommer snabbt att bli ditt favoritplagg för att möta vintern med stil. Kort sagt, Vero Moda Klea damrock är ett måste för alla moderna kvinnor som letar efter den perfekta blandningen av mode och funktionalitet.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10293012-4361582
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS