Skinny jeans för kvinnor Vero Moda Soft Phia Soft VI110

Skinny jeans för kvinnor Vero Moda Soft Phia Soft VI110

Börjar på: 489,58 kr

315,38 kr

-36%
Gör ett stiluttalande med Dam jeans skinny Vero Moda Soft Phia, ett trendigt val för en modern look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

315,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skinny jeans för kvinnor Vero Moda Soft Phia Soft VI110

jeans skinny jeans för kvinnor från Vero Moda Soft Phia Soft VI110 är ett måste för din damgarderob. Dessa jeans är designade av det kända märket Vero Moda och kombinerar stil och komfort för att ge dig det bästa av två världar.

Jeansen är tillverkade i ett högkvalitativt tyg som känns mjukt och lätt mot huden, så att du känner dig mjuk och bekväm hela dagen. Den smickrande smala passformen följer kroppens kurvor och framhäver din feminina silhuett.

Jeansen har även en midjeresår som visuellt förlänger dina ben och ger dig en elegant och stilren look. Omsorgsfulla detaljer, som broderade bakfickor och diskreta sömmar, ger dessa casualjeans en sofistikerad touch.

Mångsidiga och lätta att bära, jeans women's skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110 kan kombineras med en mängd olika toppar och skor för att skapa olika looker för olika tillfällen. Bär dem med en t-shirt och sneakers för en avslappnad dag look, eller med en blus och klackar för en kväll på stan.

Dessa jeans finns i olika storlekar för att passa alla kvinnor och är ett måste för alla som letar efter den perfekta balansen mellan stil och komfort. Lägg till jeans women's skinny Vero Moda Soft Phia Soft VI110 till din klädkollektion idag och njut av en trendig och tidlös look.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10285110-4167939
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS