Blazer för kvinnor Vero Moda Troianthea

Blazer för kvinnor Vero Moda Troianthea

Börjar på: 664,03 kr

382,92 kr

-42%
Upptäck tidlös sofistikering med blazer Vero Moda Troianthea för damer - ett måste från märket Vero Moda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 664,03 kr

382,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor Vero Moda Troianthea

Blazer Vero Moda Troianthea för kvinnor är ett elegant och trendigt plagg som kommer att ge din garderob en touch av stil. Designad av Vero Moda, denna blazer är speciellt gjord för kvinnor och erbjuder en perfekt, smickrande passform.

Denna blazer är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket garanterar komfort hela dagen. Det klassiska snittet och den tidlösa färgen gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen, från kontoret till utekvällen.

blazer har också snygga detaljer som diskreta knappar och en elegant bröstficka, vilket ger en touch av sofistikering till ensemblen. Den smala passformen met förstärker den feminina silhuetten, medan den normala längden gör den till ett smickrande val för alla kroppstyper.

Oavsett om du bär den med en blus och byxor för en elegant arbetsoutfit, eller med en klänning för en kväll ute,Blazer Vero Moda Troianthea är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sitt utseende. Dess tidlösa stil och överlägsna kvalitet gör den till en klok investering som kommer att förbli elegant säsong efter säsong.

Så vänta inte längre och lägg tillBlazer Vero Moda Troianthea till din samling idag! Du kommer inte att ångra dig.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10282655-4248197
Färg grå kritstrecksrandig
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS