Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Oiled

Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Oiled

Börjar på: 1 346,70 kr

1 077,35 kr

-20%
Upptäck komforten och elegansen i damsandaler i läder Birkenstock Arizona Oiled, ett måste från märket Birkenstock.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

1 077,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Lädersandaler för kvinnor Birkenstock Arizona Oiled

Lädersandaler för damer från Birkenstock Arizona Oiled är ett måste för sommaren. Dessa sandaler är tillverkade av det berömda märket Birkenstock och kombinerar komfort, kvalitet och stil. Med sin tidlösa design är de perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan eller en resa till stranden.

Det högkvalitativa lädret som används till sandalerna är mjukt och följsamt och ger optimal komfort för dina fötter. Dessutom formar sig innersulan i naturkork perfekt efter din fot och ger optimalt stöd för fotvalvet. Så att du kan gå hela dagen utan obehag.

Sandalerna Arizona Oiled har också två justerbara remmar så att du kan anpassa skon efter dina behov. Så att du kan njuta av en perfekt passform och gå helt säkert. Den halkfria yttersulan i gummi ger dig optimalt grepp, även på våta ytor.

Dessa sandaler är specialdesignade för kvinnor och har en feminin och elegant passform. De finns i en rad olika färger som gör att du enkelt kan matcha dem med vilken sommaroutfit som helst. Med en klänning, shorts eller byxor kommer sandalerna Birkenstock Arizona Oiled att ge en touch av stil till din look.

Dessa sandaler är tillverkade i Allemagne och har designats med fokus på detaljer och kvalitet. De är slitstarka och hållbara och du kommer att kunna bära dem i flera somrar utan att de tappar formen.

Kort sagt, damsandaler i läder från Birkenstock Arizona Oiled är en bra investering för en bekväm och snygg sommar. Med sin oöverträffade komfort, tidlösa design och oklanderliga kvalitet är de ett måste i din skosamling. Så vänta inte längre och unna dig dessa must-have-sandaler för optimal gångkomfort samtidigt som du håller dig trendig.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1026537
Färg Biscayabukten
Färg Turkos
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL
Sortiment Arizona