Sandaler för kvinnor Birkenstock Catalina BS

Sandaler för kvinnor Birkenstock Catalina BS

Börjar på: 1 040,64 kr

728,32 kr

-30%
Elegans och komfort året runt med damsandaler från Birkenstock Catalina BS. Ta till dig det tyska varumärkets tidlösa stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

728,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Birkenstock Catalina BS

Birkenstock Catalina BS damsandaler är det perfekta valet för den eleganta kvinnan som bryr sig om komfort. Dessa sandaler tillverkas av det kända märket Birkenstock och har utformats för att ge optimalt stöd för dina fötter samtidigt som de är moderiktiga.

Deras eleganta, tidlösa design gör dem till en viktig accessoar för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en promenad på stan eller en kväll ute, kommer Catalina BS sandaler att passa perfekt in i din stil.

Tack vare de anatomiska sulorna i kork och latex erbjuder sandalerna enastående komfort för dina fötter. De formar sig perfekt efter din fot, fördelar din kroppsvikt jämnt och lindrar tryckpunkter. Så du kan gå hela dagen utan att känna dig trött eller öm.

Dessutom ger EVA-yttersulan optimalt grepp, även på våta ytor. Så att du kan njuta av dina sommaraktiviteter i full säkerhet.

Sandalerna Catalina BS finns i en rad olika färger som matchar alla dina outfits och är dessutom lätta att ta hand om. Ovandelen i högkvalitativt läder ger exceptionell hållbarhet, medan det justerbara spännet ger perfekt passform.

Offra inte stil för komfort, välj Birkenstock Catalina BS damsandaler och njut av absolut komfort samtidigt som du håller dig i framkanten av modet. Vänta inte längre, unna dig dessa kvalitetssandaler och gör dem till din allierade för en perfekt sommar!

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1026447
Färg bf shiny lizard light rose
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper NULL