Behå för kvinnor Sloggi S Smooth P

Behå för kvinnor Sloggi S Smooth P
Börjar på: 612,01 kr
Upptäck den ultimata komforten med Sloggi S Smooth P bh i Hydrogène Meryl-mikrofiber för mjuk och återfuktad hud hela dagen.

Slut i lager

Beskrivning

Behå för kvinnor Sloggi S Smooth P

BH:n Sloggi S Smooth P är ett måste för alla kvinnor som vill ha ultimat komfort och perfekt stöd. Denna behå är designad av det kända varumärket Sloggi och kombinerar femininitet och funktionalitet på ett perfekt sätt.

Sloggi S Smooth P är tillverkad av ett mjukt, stretchigt tyg som känns som en andra hud och anpassar sig perfekt till alla kroppsformer. Den sömlösa designen och de förformade kuporna ger en smidig silhuett under kläderna, perfekt för alla outfits.

Med sin klassiska, eleganta form är denna behå perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet, en utekväll med vänner eller en romantisk kväll. Den diskreta färgen och de feminina detaljerna, som den fina spetsen på axelbanden, gör den till ett mångsidigt och tidlöst plagg.

Men det som verkligen gör Sloggi S Smooth P bh unik är dess otroliga komfort. Justerbara band och en hak- och ögonknäppning baktill ger en skräddarsydd passform för optimalt stöd hela dagen. Dessutom har denna behå inga byglar, för absolut komfort och total rörelsefrihet.

Genom att välja Sloggi S Smooth P bh för kvinnor väljer du en kvalitetsprodukt som kombinerar funktionalitet och estetik. Oavsett om du letar efter en behå för vardagsbruk eller för ett speciellt tillfälle, kommer denna modell att uppfylla alla dina förväntningar. Vänta inte längre med att lägga till detta måste till din underklädessamling!

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10207541-0004
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen