Randig T-shirt för kvinnor Vero Moda

Randig T-shirt för kvinnor Vero Moda

Börjar på: 269,22 kr

188,91 kr

-30%
Skapa en trendig stil med Vero Moda stripes T-shirt för damer. Den perfekta kombinationen av komfort och stil för alla tillfällen.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Randig T-shirt för kvinnor Vero Moda

Vero Moda randig t-shirt för kvinnor är ett måste för varje kvinnas garderob. Tillverkad av det berömda varumärket Vero Moda, förkroppsligar denna t-shirt perfekt stil och kvalitet som varumärket är känt för.

Med sina tidlösa ränder och feminina design är denna t-shirt en riktig allierad för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en avslappnad look för en dag ute på stan eller en elegant outfit för en utekväll med vänner, kommer denna t-shirt att passa dig perfekt.

Tillverkad av högkvalitativa material erbjuder denna t-shirt optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Den smala passformen framhäver din figur, medan den runda halsen och de korta ärmarna ger din outfit en feminin touch.

Vero Moda women's striped t-shirt är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna, aktiva kvinnor. Den håller dig sällskap hela dagen, oavsett vad du gör, utan att någonsin förlora sin stil.

Lägg till en touch av chic i din garderob med Women's stripes t-shirt Vero Moda. Dess tidlösa design och oklanderliga kvalitet gör den till ett måste för varje fashionista. Missa inte chansen att lägga till den till din kollektion nu!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10190017-4450505
Färg Kina blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen