Stövlar i nubuckläder Birkenstock Stalon

Stövlar i nubuckläder Birkenstock Stalon

Börjar på: 2 160,94 kr

1 097,40 kr

-49%
Upptäck den ultimata komforten med dessa ankelstövlar i läder från nubuck Birkenstock Stalon.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 2 160,94 kr

1 097,40 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar i nubuckläder Birkenstock Stalon

Upptäck nubuck Birkenstock Stalon ankelstövlar i läder, ett måste för alla som älskar stil och komfort. Dessa ankelstövlar är tillverkade av Birkenstock, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter, och ger dig en trendig look och oöverträffad komfort. Det högkvalitativa nubuck lädret som används vid tillverkningen ger dem en mjuk struktur och en elegant look.

Stövlarna Birkenstock Stalon har märkets karakteristiska innersula i kork, som anpassar sig perfekt efter fotens form för optimalt stöd. Dessutom ger yttersulan i gummi perfekt grepp, även på hala ytor. Så att du kan gå tryggt och bekvämt hela dagen.

Den snygga designen på Stalon boots gör dem till ett mångsidigt plagg för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna. Den tidlösa färgen gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, medan dragkedjan på sidan gör dem lätta att ta på och rapide.

Dessa stövlar är inte bara bekväma och snygga, de är också slitstarka. Läder nubuck är ett slitstarkt material som inte blir skevt med tiden, så du kommer att kunna njuta av dina Birkenstock Stalon stövlar i många år framöver.

Unna dig själv det allra bästa genom att välja nubuck Birkenstock Stalon läderstövlar. En perfekt kombination av stil, komfort och hållbarhet. Lägg till dem i din skosamling nu.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1017321
Färg mocka
Färg Brun
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder