Ryggsäck Herschel Survey

Ryggsäck Herschel Survey
720,19 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Herschel Survey

Den liknar skolväskorna på vintage, men har en snygg och originell design tack vare läderimitationen och fliken med tryckknappar. Till föräldrarnas förtjusning är denna väska inte bara vacker att se på, den är lika trevlig att bära och kommer att övertyga med sin lätthet, komfort och praktiska funktion. Det är drömväskan för barn under 10 år som vill resa som vuxna eller gå till skolan med stil och äkthet!

Insidan av Herschel Survey -väskan är helfodrad med ett vackert rött och vitt randigt tryck. Den har ett huvudfack som är perfekt för förvaring av dina första övningsböcker och skolböcker.

Denna miniryggsäck Herschel Survey har ett fästsystem med två praktiska magnetremmar. Den har ett antal sofistikerade detaljer, inklusive dekorativa nålar, läderimitation och en märkesdetalj på framsidan. På utsidan har den en diskret sidoficka med dragkedja under klaffen. Den kan bäras bekvämt på ryggen tack vare de justerbara, vadderade axelremmarna. Den kan också bäras i handen tack vare bärhandtaget.

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10142-03013-OS
Färg imperial blue röd/svart korsstreckad
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen