Ryggsäck Herschel retreat

Ryggsäck Herschel retreat
Börjar på: 1 200,52 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ryggsäck Herschel retreat

ryggsäck Herschel Retreat är lillebror till Little America-ryggsäcken, förutom att den har två spännen i stället för fyra. Dess konstruktion i 100% polyester ger den kvalitet, robusthet och motståndskraft. Förutom sin robusthet har den en snygg vintage look tack vare läderimitationsapplikationen på spännena. Denna väska är den perfekta helgkompisen, den kan också användas som en kursväska eller för någon annan typ av användning eftersom den har en ficka för en surfplatta eller 15-tums bärbar dator.

ryggsäck Herschel Retreat bärs bekvämt på ryggen tack vare de vadderade, justerbara axelremmarna. Konsumenter kan också bära den i handen tack vare bärhandtaget. Den har en platt framficka, praktisk för förvaring i sista minuten.

En attraktiv etikett på framsidan och två vackra bruna spännen i konstläder förfinar den eleganta designen på denna ryggsäck Herschel Retreat . Dessa stängs med magnetiska clips.

Invändigt rymmer denna ryggsäck Herschel Retreat upp till 19,5 liter. Den är helfodrad med ett mycket originellt linjärt mönster i rött och vitt, men den är inte mindre funktionell. Faktum är att den har en vadderad filtficka för säker förvaring av en surfplatta eller liten 15-tumsdator. Den har också en medieficka med kabelgenomföring, så att du kan hålla din MP3-spelare utom synhåll medan du lyssnar på musik. Slutligen stängs den med en praktisk dragsko ultra.

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10066
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)