Espadriller för kvinnor Toms Majorca Platform

Espadriller för kvinnor Toms Majorca Platform

Börjar på: 1 407,92 kr

985,54 kr

-30%
Upptäck Toms Majorca Platform espadrilles för damer: en trendig och etisk stil, för en look som är både chic och avslappnad.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 407,92 kr

985,54 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller för kvinnor Toms Majorca Platform

Upptäck de nya espadrillos för damer från Toms Majorca Platform, den senaste trenden inom bekväma och eleganta skor. Dessa espadrillos är designade av det kända märket Toms och kombinerar mode och etik på ett perfekt sätt. Skorna är tillverkade av hållbara och miljövänliga material och är det perfekta valet för moderna kvinnor som bryr sig om hur deras inköp påverkar miljön.

Espadrillernas minimalistiska och eleganta design gör dem till ett måste för alla fashionistas. Deras plattformssula ger en modern touch samtidigt som de erbjuder ultimat komfort för dina fötter. Oavsett om du bär dem för en dag ute på stan eller en kväll ute med vänner, kommer du alltid att vara i framkant av mode med Toms Majorca Platform.

Förutom sin obestridliga stil är dessa espadrilles också av exceptionell kvalitet. Varumärket Toms är känt för sitt mission engagemang för att ge tillbaka till de behövande, och med varje köp du gör bidrar du till denna värdiga sak. Genom att bära dessa espadrilles kommer du inte bara att känna dig bra i dina skor, utan du kommer också att vara en del av ett samhälle som bryr sig om att göra en positiv skillnad i världen.

Dessa espadrilles för kvinnor finns i en mängd olika färger och mönster för att matcha tous smak och outfits. Oavsett om du föredrar neutrala toner eller djärva tryck finns det ett par Toms Majorca Platform för dig. Deras komfort och mångsidighet gör dem till ett perfekt val för både avslappnade och klädda tillfällen.

Leta inte längre, Toms Majorca Platform espadrilles är det perfekta valet för kvinnor som letar efter skor som är både moderiktiga och etiska. Lägg till dem i din skosamling och gör dig redo att vända huvuden med varje steg. Var en del av Toms -rörelsen och bli en ambassadör för ansvarsfullt mode genom att välja dessa espadrilles för kvinnor. Beställ nu och gör en stilfull skillnad!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020766-650
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen