Espadriller i canvas för kvinnor Toms Alpargata Heritage

Espadriller i canvas för kvinnor Toms Alpargata Heritage

Börjar på: 673,35 kr

471,34 kr

-30%
Välj komfort och stil med Toms Alpargata Heritage espadrilles i canvas för damer. Ett trendigt och miljöansvarigt val.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 673,35 kr

471,34 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller i canvas för kvinnor Toms Alpargata Heritage

En måste-ha-modell som är både léger för dina fötter och bra för planeten. Den är tillverkad av vår signatur Heritage canvas, tillverkad av miljövänliga fibrer. Ta på dig våra klassiska Alpargata-skor i rose skal för en dag med komfort och stil. Bär TOMS. Använd bra.

  • Heritage Canvas ovandel tillverkad främst av jute, en föredragen ekofiber som kräver mindre vatten och färre kemikalier.
  • Icke urtagbar innersula tillverkad av 50% ekologiskt innehåll, inklusive 25% återvunnet PU-skum, 15% återvunnet gummi och 10% biooljor.
  • Resår för enkel passform.
  • Foder av återvunnen bomull, tillverkat av minst 50% återvunnen bomull, vilket gör att man undviker deponiavfall och använder mindre vatten och energi än konventionell bomull.
  • Vegan Del av TOMS earthwise™-kollektionen - produkter designade med planeten i åtanke.
  • TOMS är stolt över att vara medlem i Fair Labor Association och att arbeta med leverantörer som bedriver sin verksamhet på ett etiskt sätt, engagerar sig i arbetstagarna, garanterar säkra arbetsförhållanden, respekterar mänskliga rättigheter och visar socialt ansvar.
  • Genom att köpa TOMS hjälper du till att finansiera tillgång till resurser för mental hälsa för miljontals människor som behöver dem. Bär TOMS. Använd bra kläder.

Illustration: Shell Pink, 000000000010020672

TOMS skor är i utannonserad storlek och finns endast i mediumbredd. Vi rekommenderar att du beställer din vanliga storlek. Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du beställer den mindre storleken, eftersom TOMS -skorna kommer att expandera något när du bär dem.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020672-650
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen