Ballerinor för kvinnor Toms Jutti Neat

Ballerinor för kvinnor Toms Jutti Neat

Börjar på: 1 101,84 kr

678,61 kr

-38%
Bekväma och eleganta Toms Jutti Neat ballerinas för damer, för en stil som är både avslappnad och sofistikerad.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,84 kr

678,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ballerinor för kvinnor Toms Jutti Neat

Upptäck Toms Jutti Neat ballerinaskor för damer, ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stil. Varumärket Toms är känt för sina kvalitetsskor, och dessa ballerinaskor är inget undantag. Med sin snygga, eleganta design är de det perfekta komplementet till alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vänner.

Ballerinaskorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka. Gummisulorna ger utmärkt grepp så att du kan gå bekvämt och stabilt hela dagen. Den mjuka, vadderade insidan gör dessutom att du kan bära dem i timmar utan att känna dig trött.

Toms Jutti Neat ballerinaskor för damer är specialdesignade för att forma sig efter kvinnans fot, vilket ger perfekt passform och optimal komfort. Den rundade tån och ovandelen i mjukt tyg ger dessa tidlösa skor en feminin touch.

Dessa ballerinaskor finns i en rad olika färger och passar tous varje stil och varje humör. Oavsett om du föredrar neutrala toner eller ljusa färger hittar du garanterat något som passar dig i vårt urval.

Förutom att vara bekväma och trendiga är dessa ballerinaskor för damer från Toms Jutti Neat också etiska. För varje par som säljs donerar varumärketengage ett par skor till ett behövande barn. Så genom att välja dessa ballerinaskor gör du en ansvarsfull gest av solidaritet.

Leta inte längre: Toms Jutti Neat ballerinaskor för damer är en viktig accessoar för alla kvinnor som bryr sig om komfort och stil. Vänta inte längre och lägg till dem i din skosamling idag!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10020210-410
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen