Universal bomullsespadriller för damer Toms Alpargata Rope

Universal bomullsespadriller för damer Toms Alpargata Rope

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

-30%
Upptäck komforten och den universella stilen hos Alpargata Rope bomullsespadriller från Toms för kvinnor. Missa inte detta!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Universal bomullsespadriller för damer Toms Alpargata Rope

Dessa universi bomullsespadriller för damer från Toms är ett måste i din skosamling. De är designade för komfort och stil och är perfekta för alla tillfällen. De är tillverkade av bomull och är lätta och andas, perfekt för varma sommardagar.

Den klassiska designen på Toms Alpargata Rope espadrilles är förstärkt av en touch av originalitet med tillägg av en repdetalj, vilket ger en touch av elegans och sofistikering. Deras universella färg är ett perfekt val för att ge din outfit en touch av färg, samtidigt som de är neutrala och lätta att matcha.

Dessa espadrilles är specialdesignade för kvinnor, med en passform och komfort som är anpassad till deras fötter. För varje par Toms som säljs doneras dessutom ett par till ett behövande barn, så att du kan göra en god gärning och samtidigt unna dig en kvalitetssko.

Oavsett om du bär dem för en avkopplande dag på stan, en kväll ute med vänner eller till och med för en promenad på stranden, kommer dessa espadrilles att följa dig med stil och komfort. Gummisulan ger optimalt grepp så att du kan gå med tillförsikt.

Lägg till en touch av avslappnad, ansvarsfull stil till din garderob med universi women's cotton espadrilles Toms Alpargata Rope. De är inte bara bekväma och moderiktiga, utan ger dig också möjlighet att stödja en god sak. Beställ dina nu och få en avslappnad men ändå elegant look look!

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10019683-410
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen