Espadriller i bomullsludd för kvinnor Toms Alpargata Rope

Espadriller i bomullsludd för kvinnor Toms Alpargata Rope

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

-30%
Slub Toms Alpargata Rope bomullsespadriller för kvinnor är eleganta och bekväma. Fall för den unika stilen hos Toms!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 734,56 kr

514,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller i bomullsludd för kvinnor Toms Alpargata Rope

Upptäck espadrillos i bomull för kvinnor Toms Alpargata Rope, det perfekta valet för att ge din garderob en touch av avslappnad chic. Tillverkade av det kända märket Toms, är dessa espadrilles designade för att erbjuda komfort och elegans till dina fötter.

Toms Alpargata Rope espadrilles är tillverkade av högkvalitativ slubbomull, vilket gör dem både lätta och slitstarka. Slubbomullen är också mycket mjuk vid beröring, vilket ger optimal komfort för varje steg.

Designen på dessa espadrilles är både enkel och elegant. Den neutrala färgen och slubbomullens struktur gör dem till ett mångsidigt val som enkelt kompletterar alla outfits. Oavsett om det är en promenad på stan, en dag på stranden eller en utekväll med vännerna är dessa espadrilles perfekta för alla tillfällen.

Innersulan i läder ger extra stöd åt foten samtidigt som den absorberar fukt så att fötterna hålls torra och svala. Yttersulan i gummi ger ett pålitligt grepp och bra grepp, vilket gör dem perfekta för utomhusaktiviteter.

Förutom att Toms Alpargata Rope espadrilles är snygga och bekväma är de också designade för en god sak. För varje par som köps kommer Tomsengage att ge ett par skor till ett behövande barn. Så genom att köpa dessa espadrilles gör du inte bara ett snyggt val, utan också ett etiskt.

Unna dig själv komfort och stil med dessa espadrilles i bomull för kvinnor Toms Alpargata Rope. Lägg till dem i din skosamling idag och njut av en sko som kombinerar mode, komfort och socialt engagemang. Espadrilles finns i flera olika storlekar för att passa alla kvinnor och är ett måste i varje kvinnas garderob.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10019674-410
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen