Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

-25%
Unna dig komfort och elegans med espadriller för damer från Toms Alpargata, riktmärket för kvalitetsskor för damer.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 673,35 kr

505,01 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Espadriller för kvinnor Toms Alpargata

Vår Classic Alp espadrille är nu bättre för jorden! Tillverkad huvudsakligen av jute, en ekofiber som kräver mindre vatten och färre kemiska tillsatser, för kompromisslös look och komfort.

  • Ovandel i Heritage Canvas tillverkad huvudsakligen av jute, en föredragen ekofiber som kräver mindre vatten och färre kemiska tillsatser.
  • Icke urtagbar TOMS komfortinläggssula anpassad med 50% ekologiskt innehåll (25% återvunnet PU-skum, 15% återvunnet gummi, 10% bioolja), vilket innebär attelle har mindre påverkan på miljön.
  • Ovandel och sula i återvunnen bomull - tillverkad av minst 50% återvunnen bomull, vilket förhindrar deponering av avfall och förbrukar mindre vatten och energi än konventionell bomull.
  • Resår för enkel passform.
  • Vegansk
  • TOMS är stolt över att vara medlem i Fair Labor Association och att arbeta med leverantörer som arbetar etiskt, engagerar sig med arbetare, säkerställer säkra arbetsförhållanden, respekterar mänskliga rättigheter och visar socialt ansvar.
  • En del av TOMS earthwise™-kollektionen - produkter designade med planeten i åtanke.
  • Genom att köpa TOMS hjälper du till att finansiera tillgång till resurser för psykisk hälsa för miljontals människor i nöd. BÄR TOMS. KLÄ DIG BRA.

Illustration: Bonsai Green, 000000000010017719

TOMS skor är i den annonserade storleken och finns endast i mediumbredd. Vi rekommenderar att du beställer din vanliga storlek. Om du är mellan två storlekar rekommenderar vi att du beställer den mindre storleken, eftersom TOMS -skorna kommer att expandera något när du bär dem.

Mer information

Varumärke Toms
Tillverkarens SKU 10017719-300
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen