Set med 3 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Set med 3 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Börjar på: 569,28 kr

254,03 kr

-55%
Absolut vardagskomfort med dambyxor från Sloggi Basic+! Set med 3 Maxis, ditt måste från Basic+-kollektionen.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 569,28 kr

254,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Set med 3 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Upptäck komforten och den exceptionella kvaliteten hos damtrosorna Sloggi Basic+ Maxi, det perfekta valet för alla moderna, dynamiska kvinnor. Detta set med 3 trosor, designade av det kända märket Sloggi, kombinerar perfekt stil och funktionalitet för att uppfylla alla dina vardagliga behov.

Trosorna är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och lätta mot huden. Maxi-skärningen ger dig optimalt stöd och perfekt täckning för en snygg och bekväm silhuett. Du kommer att känna dig bekväm hela dagen, oavsett om du är på jobbet, hemma eller under dina sportaktiviteter.

Den eleganta, tidlösa designen på dessa Sloggi kalsonger gör dem till ett måste i garderoben. Med sin höga midja passar de perfekt runt din figur och ger dig en ojämförlig känsla av välbefinnande. Den klassiska stilen är perfekt för alla tillfällen och passar bra till alla typer av kläder.

Varumärket Sloggi har i många år varit känt för sin expertis inom damunderkläder. Med dessa Basic+ Maxi trosor kan du vara säker på oklanderlig kvalitet och oslagbar hållbarhet. Du kommer att kunna bära dem om och om igen utan att någonsin tröttna på dem.

Med detta paket med 3 trosor kan du vara säker på att hitta den storlek och färg som passar dig bäst. Oavsett om du föredrar dem i svart, vitt eller köttfärg kan du vara säker på att du får kvalitetsunderkläder som kommer att följa dig i alla dina aktiviteter.

Lämna inget utrymme för tvivel, välj komfort och kvalitet med Sloggi Basic+ Maxi damtrosor. Unna dig de allra bästa underkläderna och unna dig själv att lägga till dessa trosor till din samling. Beställ nu och njut av absolut vardagskomfort med Sloggi.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10007656-M013
Färg grå kombination
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen