Stövlar Palladium Pampa Monopop

Stövlar Palladium Pampa Monopop

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

-25%
Upptäck den retro och trendiga stilen hos Palladium Pampa Monopop ankelstövlar. Ett måste för en urban och avslappnad look. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

688,66 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Pampa Monopop

Palladium Pampa Monopop ankelstövlar är det perfekta valet för urbana äventyrare som söker komfort och stil. Dessa ankelstövlar tillverkas av det kända märket Palladium och är utformade för att tåla vardagens påfrestningar samtidigt som de är moderiktiga.

Deras moderna, strömlinjeformade design gör dem till ett måste för avslappnade outfits. Stövlarna Pampa Monopop har en lätt ovandel i canvas som andas, vilket gör dem perfekta för varma sommardagar. Dessutom ger den slitstarka gummisulan optimalt grepp på alla underlag, så att du kan gå med självförtroende i alla terränger.

Dessa stövlar är också extremt mångsidiga, vilket gör att du kan bära dem till en mängd olika outfits. Oavsett om de kombineras med avslappnade jeans eller en feminin klänning ger stövlarna Palladium Pampa Monopop en trendig och avslappnad touch till alla outfits.

Förutom att vara snygga är dessa stövlar också mycket bekväma. Den dämpade innersulan ger extra stöd för dina fötter, så att du kan bära dem hela dagen utan att känna smärta eller obehag.

Stövlarna tillverkas av det välkända varumärket Palladium och du kan vara säker på att de är av hög kvalitet och hållbara. De är utformade för att tåla dagligt slitage och förblir i perfekt skick, även efter flera års användning.

Kort sagt, Palladium Pampa Monopop stövlar är ett utmärkt val för dem som söker både stil och komfort. Med sin moderna design, mångsidighet och exceptionella kvalitet är dessa stövlar en värdefull investering. Så tveka inte, lägg till dessa stövlar i din garderob nu och gör dig redo för alla dina urbana äventyr framöver.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 09140-308-M
Färg mörkgrön-m
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa