Marinblå enfärgad tröja Armor-Lux Fouesnant

Marinblå enfärgad tröja Armor-Lux Fouesnant
Börjar på: 1 652,77 kr

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Marinblå enfärgad tröja Armor-Lux Fouesnant

Sjömanströjan "Fouesnant" som kan bäras överallt och länge! En sjömanströja i äkta ull, tidigare kallad jumper, som du kan bära som en andra hud för att skydda dig mot vind, kyla och havsstänk. Det är strandtröjan du älskar att bära i stan! Fördelarna med en tröja i 100% ull
Vi har lagt all vår stickningsexpertis på att göra den här strandtröjan. Ullens kvalitet och stickningens densitet ger den stor styrka och hållbarhet.De naturliga krafterna hos ull stickad i täta maskor: isolerande och andas. Transporterar bort fukt och håller dig varm.
vattenavvisande
behåller inte lukt
blir inte skev eller noppig
Detaljer och stil
Bär denna åtsittande tröja utan att bli begränsad i dina rörelser. Välj en storlek större för en mindre strumpliknande effekt. look Knäppningen har elfenbensfärgade knappar.du kommer att bli inspirerad att bära denna sjömanströja i ull:Till vardags med jeans eller shorts.
Till sjöman med beige byxor.
Till studier med en skjorta instoppad eller inte
Visa din personlighet genom att skapa coola looks med färgglada byxor
Denna tröja blir en klassiker i din garderob.skötsel
Att ta hand om en äkta sjömanströja är enkelt. Se till att den inte blir skrynklig och häng upp den efter användning. Tvätta den inte efter varje användning. Tvätta i 30°, torktumla.Material100% ull
Skötselråd
För att bevara allaorigine egenskaper hos plagget rekommenderar vi att du följer skötselråden på kompositionsetiketten:Bleka inte. Får inte torktumlas Strykjärn vid låg temperatur PRO - Professionell kemtvätt med perkloretylen, kolväten (tunga bensiner)
Dessa skötselråd är översatta till symboler vars betydelse vi påminner dig om.Du har nyligen konsulterat

Mer information

Varumärke Armor-Lux
Tillverkarens SKU 01901-JRL
Färg sherwood melerad
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)