T-shirt med v-ringning för flickor Vero Moda Heart

T-shirt med v-ringning för flickor Vero Moda Heart

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

-25%
Upptäck T-shirt med V-ringning för tjejer Vero Moda Heart för en ung och trendig look signerad det kända märket Vero Moda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med v-ringning för flickor Vero Moda Heart

Denna T-shirt med V-ringning för flickor från Vero Moda är ett måste för alla modemedvetna unga kvinnor. Med sin moderna, feminina design är den perfekt för juniorer som letar efter en trendig, bekväm look.

T-shirten är tillverkad av 100% högkvalitativ bomull och är exceptionellt mjuk och andas för komfort hela dagen. V-ringningen met framhäver halsringningen och ger en elegant touch till din outfit.

Men det som verkligen utmärker denna T-shirt är det hjärtformade motivet, fint broderat på bröstet. Det är en tidlös symbol för kärlek och kvinnlighet och ger en romantisk touch till alla dina outfits.

Oavsett om det är en avslappnad dag ute med vänner eller en romantisk kväll, kommer denna T-shirt med V-ringning från Vero Moda Heart att vara din modeallierade. Matcha den med jeans och sneakers för en avslappnad look eller med kjol och klackar för en mer sofistikerad look.

Denna T-shirt finns i flera olika storlekar för att passa varje figur och är ett måste i din garderob. Så vänta inte längre utan lägg den i din varukorg för en chic, trendig stil för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10305787-4442743
Färg pastellfärgad lavendel guld & snövit
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior