T-shirt för flickor Vero Moda Heart

T-shirt för flickor Vero Moda Heart

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

-25%
En trendig T-shirt för tjejer Vero Moda Heart, perfekt för juniortjejer som vill ha stil och kvalitet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Vero Moda Heart

Tjej-T-shirten Vero Moda Heart är det perfekta valet för alla tjejer som vill ha en trendig och feminin look. Med sitt välkända varumärke Vero Moda är denna T-shirt särskilt utformad för kvinnor, men passar även för unga flickor.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är slitstark för daglig användning. Designen är enkel men effektiv, med ett stort hjärta tryckt på framsidan för att ge en touch av kärlek till din outfit. Den runda halsen och de korta ärmarna ger en klassisk silhuett som är lätt att bära.

Oavsett om du kopplar av med vänner eller är ute på stan kommer denna T-shirt att vara din bästa vän. Den kan kombineras med jeans för en avslappnad look eller med en kjol för en mer elegant look. Möjligheterna är oändliga med denna T-shirt Vero Moda.

Som ett välkänt varumärke inom modebranschen är Vero Modaengage engagerad i att erbjuda kvalitet, trendiga kläder för kvinnor i alla åldrar. Denna T-shirt för tjejer Vero Moda Heart är ett perfekt exempel, som kombinerar stil och komfort för att tillfredsställa alla unga tjejer som letar efter en modern och chic look.

Missa inte chansen att köpa denna T-shirt Vero Moda Heart för att ge din garderob en fräsch och elegant touch. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och kommer att bli din nya favorit för alla tillfällen. Tveka inte och unna dig denna T-shirt för tjejer Vero Moda Heart idag.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10305787-4442742
Färg snövit guld & svart
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior