Regnstövlar Aigle Parcours 2

Regnstövlar Aigle Parcours 2

Börjar på: 1 591,55 kr

1 453,95 kr

-9%
Ta dig an regniga dagar med stil och komfort tack vare Aigle Parcours 2 boots, tillverkade av ett välkänt varumärke.

Slut i lager

Beskrivning

Regnstövlar Aigle Parcours 2

Aigle Parcours 2 regnstövlar är ett måste för att kunna möta regniga dagar med stil och komfort. Stövlarna tillverkas av det berömda franska varumärket Aigle och kombinerar kvalitet med snygg design för att ge dig en oöverträffad port -upplevelse.

Stövlarna Aigle Parcours 2 är designade för utomhusbruk och har en gummisula med tre densiteter för optimalt grepp i alla typer av terräng. Oavsett om du korsar leriga stigar eller vattenpölar skyddar dessa stövlar dig från att halka och ramla, samtidigt som de erbjuder exceptionell gångkomfort.

Utöver sin robusthet har Aigle Parcours 2 stövlar också ett neoprenfoder som håller fötterna varma och torra även i kallt och vått väder. Så att du kan njuta fullt ut av dina utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för obehag av vatten och kyla.

Den eleganta och tidlösa designen hos Aigle Parcours 2 boots gör dem till en modeaccessoar i sig. Oavsett om du bär dem för en promenad i skogen eller till jobbet, passar dessa stövlar till varje outfit och ger en sofistikerad touch till din look.

Tack vare den franska tillverkningen och den oklanderliga kvaliteten kommer Aigle Parcours 2 regnstövlar att vara med dig i många år framöver. Oavsett om du är ute och rör på dig eller pendlar varje dag är dessa stövlar en långlivad, viktig investering som ger dig sinnesro när vädret vänder.

Aigle Parcours 2 regnstövlar finns i en rad olika storlekar som passar alla kroppsformer. Vänta inte längre med att lägga vantarna på dessa stövlar av högsta kvalitet och möt regnet med stil och komfort tack vare Aigle.

Mer information

Varumärke Aigle
Tillverkarens SKU 84248
Färg brons
Färg Brons
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen