Stövlar Palladium Palla Ace Chukka Cvs

Stövlar Palladium Palla Ace Chukka Cvs

Börjar på: 1 040,64 kr

832,50 kr

-20%
Kompromisslös elegans och komfort med Palla Ace Chukka Cvs boots. Upptäck Palladium kvalitet för en trendig look varje dag.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 040,64 kr

832,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Palladium Palla Ace Chukka Cvs

Ankelstövlarna Palladium Palla Ace Chukka Cvs är ett måste för alla som gillar en avslappnad urban stil. De tillverkas av det berömda märket Palladium och kombinerar komfort och elegans till perfektion.

Dessa ankelstövlar har en lätt, slitstark ovandel i canvas som andas bra för att hålla fötterna svala och torra hela dagen. De tjocka gummisulorna ger utmärkt grepp och hållbarhet, perfekt för stadsterräng.

Den klassiska chukka-designen förstärks av detaljer i äkta läder som ger kängorna en sofistikerad touch. Den mångsidiga svarta färgen passar till alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute på stan.

Dessa ankelstövlar är också bekväma att bära Palladium. Innersulan med memory foam anpassar sig efter din fot för optimalt stöd. Dessutom håller det mjuka textilfodret dig varm och bekväm hela dagen.

Dessa stövlar är perfekta för urbana äventyr, men också för utomhusaktiviteter. Varumärket Palladium är känt för sina slitstarka, hållbara skor, så du kan vara säker på att dessa stövlar kommer att vara med dig vart du än går.

Kort sagt, Palladium Palla Ace Chukka Cvs stövlar är det perfekta valet för att kombinera stil, komfort och hållbarhet. Så lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79142-422-M
Färg tid blå-m
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Palla Ace