Flip-flops Havaianas Brésil Logo

Flip-flops Havaianas Brésil Logo

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

-20%
Omfamna den brasilianska stilen med flip-flops från Havaianas, som stolt visar deras ikoniska logotyp. Du kommer att älska deras komfort och hållbarhet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

293,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops Havaianas Brésil Logo

Upptäck Havaianas Brésil Logo flip-flops, perfekta för alla som älskar stil och komfort! Dessa flip-flops är tillverkade av det kända varumärket Havaianas och är ett måste för sommaren. Med sin klassiska design och ikoniska Brésil -logotyp ger dessa flip-flops en fräsch och originell touch till alla dina outfits.

Flip-flops Havaianas Brésil Logo är tillverkade av högkvalitativt gummi och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet. Den halkfria sulan ger perfekt grepp så att du kan gå tryggt på alla typer av underlag. Den anatomiska formen formar sig dessutom perfekt efter dina fötter, vilket ger optimalt stöd och oöverträffad komfort.

Oavsett om det är en dag på stranden, en promenad på stan eller en avslappnad kväll ute är dessa flip-flops perfekta för alla tillfällen. Deras mångsidiga stil och komfort gör dem till ett måste för alla årstider. Dessutom påminner logotypen Brésil om varumärketsorigine och ger en touch av culture till din look.

Dessa flip-flops finns i en mängd ljusa, trendiga färger och är en viktig accessoar för att komplettera din sommargarderob. Oavsett om du bär dem med shorts och en t-shirt för en avslappnad look eller med en lätt klänning för en mer elegant stil, Havaianas Brésil Logo flip-flops ger en touch av kul till alla dina outfits.

Så vänta inte längre med att lägga vantarna på dessa världsberömda flip-flops! Förutom att vara snygga och bekväma är dessa flip-flops också lätta att ta hand om och vattenresistenta. Unna dig själv Havaianas Brésil Logo flip-flops och njut av en solig sommar med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4110850-5983
Färg grön oliv/grön oliv
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen