Sweatshirt med huva för barn Spalding Flow

Sweatshirt med huva för barn Spalding Flow

Börjar på: 550,31 kr

471,71 kr

-14%
Ge ditt barn komfort och stil med huvtröjan Spalding Flow, designad för unga idrottare av det kända varumärket Spalding.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,31 kr

471,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för barn Spalding Flow

Spalding Flow sweatshirt med huva för barn är ett måste för unga sportfans. Tillverkad av det kända varumärket Spalding kombinerar denna sweatshirt stil och komfort för att följa barnen i alla deras aktiviteter.

Med sin eleganta, moderna design är denna hoody perfekt för juniorer som vill ha en trendig look på sportfältet eller i vardagen. Varumärket Spalding är känt för sina kvalitetsprodukter, och denna sweatshirt är inget undantag. Tillverkad av högkvalitativa material garanterar den hållbarhet och optimal komfort för barn.

Spalding Flow sweatshirt med huva för barn är lämplig för unga sportentusiaster i tous åldrar. Oavsett om du spelar basketball, fotboll eller bara tar en promenad utomhus är denna sweatshirt det perfekta valet. Den lösa, avslappnade passformen ger stor rörelsefrihet och är perfekt för aktiva barn.

Förutom att vara praktisk är denna sweatshirt också mycket bekväm. Den fodrade huvan och kängurufickorna ger ett effektivt skydd mot kyla och håller barnens händer varma. Dessutom är tyget mjukt och behagligt att ta på, vilket gör denna sweatshirt till ett nöje att bära.

Spalding Flow sweatshirt med huva för barn finns i en rad olika storlekar för att passa tous alla åldrar och kroppsformer. Oavsett om ditt barn är litet eller långt kommer du att hitta den perfekta storleken för dem. Och tack vare unisexdesignen passar den lika bra för pojkar som för flickor.

Kort sagt är Spalding Flow hoodie för barn ett måste för unga sportfans. Med sin moderna stil, oklanderliga kvalitet och optimala komfort kommer den snabbt att adopteras av barnen och bli deras nya favoritsweatshirt. Vänta inte längre och ge ditt barn denna sweatshirt som kommer att hjälpa dem att glänsa på idrottsplatsen och i vardagen tous.

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221514-NA
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1