Sweatshirt med huva Spalding Flow

Sweatshirt med huva Spalding Flow

Börjar på: 733,95 kr

614,71 kr

-16%
Stå emot kylan med stil med Spalding Flow hoodie, ett måste från varumärket för sportfans.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 733,95 kr

614,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Spalding Flow

Spalding Flow hoodie är ett måste för tous basketfans. Med sitt välkända varumärke, Spalding, erbjuder denna tröja den perfekta blandningen av stil och komfort för spelare på tous nivåer.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna hoody mjuk att ta på och känns varm och bekväm så fort du tar på dig den. Den avslappnade passformen ger maximal rörelsefrihet när du tränar eller spelar basket.

Den snygga, moderna designen på Spalding Flow sweatshirt gör den också idealisk för vardagsbruk. Oavsett om du är på eller utanför planen kommer denna sweatshirt att hålla dig snygg samtidigt som du visar upp din passion för basket.

Med en justerbar huva för extra skydd mot väder och vind är denna sweatshirt perfekt för alla årstider. Den har också en praktisk känguruficka där du kan förvara dina små nödvändigheter under träningspass eller matcher.

Den ikoniska Spalding -logotypen på bröstet ger en touch av stil till denna hoody. Med sin oöverträffade kvalitet och tidlösa design är denna sweatshirt ett måste för tous basketfans.

Så leta inte längre, Spalding Flow hoodie är det perfekta valet för tous basketfans som letar efter något bekvämt, funktionellt och snyggt. Lägg till den i din garderob nu och visa ditt stöd för det ikoniska varumärket Spalding!

Mer information

Varumärke Spalding
Tillverkarens SKU 40221514-GR
Färg grå blandning
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1