Dunjacka Sergio Tacchini Digos

Dunjacka Sergio Tacchini Digos

Börjar på: 1 469,00 kr

887,35 kr

-40%
Håll dig varm och trendig med Sergio Tacchini Digos dunjacka, designad av det ikoniska italienska varumärket Sergio Tacchini.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,00 kr

887,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Sergio Tacchini Digos

Dunjackan Sergio Tacchini Digos är ett måste för att möta kalla dagar med stil. Tillverkad av det berömda italienska märket Sergio Tacchini kombinerar denna dunjacka komfort och elegans på ett perfekt sätt.

Den här dunjackan är tillverkad av kvalitetsmaterial och kombinerar värme och lätthet för optimal komfort hela dagen. Fyllningen av gåsdun ger en makalös värme, medan den smala passformen ger en elegant, feminin silhuett.

Designen på Sergio Tacchini Digos down jacket är både sober och modern, med rena linjer och en hög krage som skyddar mot vinden. Den tidlösa svarta färgen kompletterar alla dina outfits, oavsett om det är för en dag på stan eller en tur till bergen.

Tack vare den högkvalitativa finishen kommer den här dunjackan att hålla i många år framöver utan att förlora sin form eller komfort. Logotypen Sergio Tacchini broderad på bröstet ger en extra touch av stil och bekräftar din smak för kända varumärken.

Med Sergio Tacchini Digos dunjacka är du redo att möta alla väderförhållanden samtidigt som du håller dig snygg och trendig. Gå vidare och unna dig detta viktiga plagg för en komplett och chic vintergarderob.

Mer information

Varumärke Sergio Tacchini
Tillverkarens SKU 38350-923
Färg n grå m/blk
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1