Skjorta med tryck Gant Reg Linen

Skjorta med tryck Gant Reg Linen
Börjar på: 1 836,41 kr
Skjortan med tryck Gant Reg Linen, den tidlösa elegansen och komforten hos linne för en trendig look signerad Gant.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 836,41 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skjorta med tryck Gant Reg Linen

Skjortan med tryck Gant Reg Linen är ett måste i herrgarderoben. Med sin eleganta, tidlösa design förkroppsligar den perfektesprit av varumärket Gant. Tillverkad av högkvalitativt linne, garanterar denna skjorta optimal komfort hela dagen lång.

Det sofistikerade trycket ger en modern touch till denna klassiker. De fina blå ränderna på en vit bakgrund ger en fräsch och lätt känsla, perfekt för soliga dagar. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller till vardags är den här skjortan perfekt för alla situationer.

Skjortan med tryck från Gant Reg Linen är inte bara snygg, den är också mycket funktionell. Dess linnekomposition gör att den andas mycket bra, perfekt för sommartemperaturer. Eftersom linne är ett naturligt skrynkligt material har skjortan dessutom en avslappnad look som ger den extra charm.

Gant är känt för sin kvalitet och sitt hantverk, och den här skjortan är inget undantag. Finishen är oklanderlig och detaljerna omsorgsfullt utformade, ett bevis på varumärkets känsla för detaljer. Med den här skjortan är du säker på att få en hållbar, snygg produkt som kommer att hålla genom säsongerna utan att någonsin bli gammal.

Oavsett om du är en affärsman, en trendig urbanist eller en älskare av klassisk stil, är Gant Reg Linen skjorta med tryck ett måste att lägga till i din samling. Den passar perfekt med chino-byxor för en avslappnad chic look look, eller med en kostym för en mer formell look.

Kort sagt, skjortan med tryck från Gant Reg Linen är en kvalitetsprodukt som kombinerar stil och komfort. Med sitt raffinerade tryck, förstklassiga linne och mångsidiga design är den perfekt för att komplettera din garderob och ge en touch av sofistikering till alla dina outfits. Lita på att Gant ger din garderob en touch av klass.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 3240078-301
Färg enbärsgrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen