Sweatshirt med huva Project X Paris

Sweatshirt med huva Project X Paris

Börjar på: 734,44 kr

451,88 kr

-38%

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,44 kr

451,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Project X Paris

Denna huvtröja från Project X Paris är ett måste för din urbana garderob. Med en modern design och en touch av urban stil kommer denna sweatshirt att bli din perfekta följeslagare för alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar komfort och hållbarhet.

Designen inkluderar en justerbar huva så att du kan anpassa din look och hålla värmen under svalare dagar. Kängurufickan på framsidan ger inte bara en touch av stil, utan är också praktisk för att förvara dina tillhörigheter eller hålla händerna varma. Den distinkta Project X Paris -logotypen finns på bröstet och ger denna sweatshirt en touch av äkthet och stil. Den vanliga passformen ger dessutom en perfekt balans mellan passform och rörelsefrihet.

Oavsett om du kombinerar den med jeans för en avslappnad look eller bär den som en del av dina sportkläder, kommer denna Project X Paris hoodie att hålla dig bekväm och snygg hela tiden. Den är det perfekta valet för att sticka ut på stan och uttrycka din unika personlighet.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2322030_BK
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen