Träningsskor för kvinnor Skechers Uno

Träningsskor för kvinnor Skechers Uno

Börjar på: 1 101,23 kr

880,99 kr

-20%
Boosta din stil med Skechers Uno damskor: bekväma och trendiga, de är det perfekta tillskottet till din garderob!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,23 kr

880,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Skechers Uno

Skechers Uno damskor är det perfekta tillbehöret för att lägga till en touch av stil och komfort till din garderob. Skorna tillverkas av det välkända märket Skechers och är designade för att passa perfekt på kvinnofötter.

Med sin moderna, eleganta design är dessa sneakers perfekta för alla tillfällen, från en avslappnad dag ute på stan till ett intensivt sportpass. Fotbädden i memory foam ger optimal dämpning och extra stöd för dina fötter hela dagen.

Ovandelen i ventilerande mesh håller fötterna svala och torra, medan insatserna i syntetläder ger slitstyrka och stil. Yttersulan i gummi ger överlägset grepp för ökad stabilitet och säkerhet när du är på språng.

Damskorna Skechers Uno har också en lätt mellansula för extra komfort och flexibilitet. Dessutom gör den snörningsfria designen att du enkelt kan ta på och av dem, samtidigt som du får en perfekt passform varje gång.

Oavsett om du letar efter ett par sneakers för att komplettera din vardagsoutfit eller för att följa med dig i dina sportaktiviteter, är Skechers Uno damskor det perfekta valet för att kombinera stil och komfort. Så vänta inte längre och unna dig detta måste-ha par sneakers från Skechers idag!

Mer information

Varumärke Skechers
Tillverkarens SKU 177092-WMNT
Färg klädsel i blush tonal leopardmönstrat durabuck/mesh
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen