Bondad rock för kvinnor Only Onlcarrie otw

Bondad rock för kvinnor Only Onlcarrie otw

Börjar på: 856,86 kr

419,07 kr

-51%
Ta dig an vintern med stil i Only Onlcarrie otw Laminated Coat för damer. Håll dig uppdaterad med Only.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,86 kr

419,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bondad rock för kvinnor Only Onlcarrie otw

Only Onlcarrie otw women's double-breasted coat är ett måste från Only för modemedvetna kvinnor. Med sin eleganta, moderna design är denna kappa perfekt för alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder enastående komfort och värme, samtidigt som den är slitstark och tålig.

Varumärket Only är känt för sina trendiga kläder av hög kvalitet, och den här kappan är inget undantag. Den är designad för att framhäva den feminina silhuetten med en smal passform som betonar midjan och lätt vadderade axlar för en elegant, feminin look.

Den dubbelknäppta damkappan Only Onlcarrie otw är perfekt för svala höst- och vinterdagar. Den höga kragen och tvåvägsdragkedjan skyddar dig mot kyla och gör att du kan anpassa den efter dina behov. De praktiska fickorna gör det dessutom enkelt att hålla händerna varma eller förvara dina viktigaste saker.

Kappan finns i en rad tidlösa, neutrala färger och passar alla stilar och kan enkelt kombineras med vilken outfit som helst. Bär den med jeans och ankelstövlar för en avslappnad look eller med en klänning och klackar för en mer sofistikerad look.

Only Onlcarrie otw är inte bara en praktisk och snygg kappa, det är också ett ansvarsfullt val. Den är tillverkad av miljövänliga material och är dessutom lätt att sköta och rengöra, vilket gör den till ett hållbart val för din garderob.

Kort sagt, den laminerade damkappan Only Onlcarrie otw är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Lita på att Only förser dig med ett kvalitetsplagg som kommer att följa dig säsong efter säsong. Missa inte chansen att lägga till denna kappa till din vinterkollektion och beställ den nu.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15213300-3961481
Färg balsamgrön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)