Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Börjar på: 1 101,84 kr

655,48 kr

-41%
Gå ombord för en unik stil med cargo Alpha Industries Aircraft shorts, ett måste från Alpha Industries!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

655,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cargo shorts Alpha Industries Aircraft

Upptäck våra nya shorts cargo, "Short cargo Alpha Industries Aircraft". Dessa shorts är designade av det kända varumärket Alpha Industries och kombinerar stil och funktionalitet för en trendig och praktisk look.

Tack vare den aeronautiska designen som inspirerats av militärflygplan kommer dessa shorts att ge dig en unik och helt modern look. Skärningen cargo ger dig massor av rörelsefrihet, medan de många praktiska fickorna håller alla dina nödvändigheter säkert undanstoppade.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både robusta och bekväma. Den snygga finishen och smala passformen gör dem perfekta för alla dina aktiviteter, oavsett om du är i stan eller utomhus.

Shortsen cargo Alpha Industries Aircraft är ett måste för alla som älskar urbant mode och militär stil. Kombinera dem med en enkel T-shirt för en avslappnad look look, eller med en skjorta för en elegantare stil. Med sin mångsidighet och unika design kommer dessa shorts att bli ett viktigt tillskott i din garderob.

Så vänta inte längre, beställ cargo Alpha Industries Aircraft shorts nu och låt dig förföras av deras djärva stil och exceptionella kvalitet. Perfekta för alla tillfällen, dessa shorts kommer snabbt att bli ditt favoritplagg för en trendig och autentisk look.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146250-13
Färg kaki
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen