Basebollkeps för barn Jack & Jones Jacciti

Basebollkeps för barn Jack & Jones Jacciti

Börjar på: 220,25 kr

176,18 kr

-20%
Basebollkeps Jack & Jones Jacciti: stil och kvalitet för barn, från Jack & Jones.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 220,25 kr

176,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Basebollkeps för barn Jack & Jones Jacciti

Jack & Jones Jacciti basebollkeps för barn är det perfekta valet för unga fans av detta ikoniska märke. Denna keps har Jack & Jones-loggan broderad på framsidan, vilket ger en avslappnad och trendig stil. Denna keps är tillverkad av det berömda herrklädesmärket Jack & Jones och är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa exceptionell komfort och hållbarhet.

Kepsen Jacciti är perfekt för barn i alla åldrar och finns i storlek junior och är lätt att sätta på vilket huvud som helst tack vare det justerbara bandet baktill. Oavsett om det är en kväll ute på stan eller en dag i skolan, kommer denna keps att ge en touch av stil till alla outfits.

Jack & Jones Jacciti basebollkeps för barn är inte bara snygg, den är också praktisk. Den skyddar ansiktet effektivt mot solens strålar och håller huvudet svalt under varma dagar. Den klassiska, tidlösa designen gör den också till en mångsidig accessoar som kan bäras till alla typer av kläder.

Med Jack & Jones Jacciti basebollkeps för barn kan ditt barn visa sin kärlek till varumärket samtidigt som han eller hon ser bekväm och snygg ut. Oavsett om det är en present eller till ditt eget barn, är denna keps ett måste för alla unga modefantaster. Beställ din nu och ge ditt barn en modeaccessoar av hög kvalitet som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249987-4391842
Färg mörkgrön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Junior