T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Zuri

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Zuri

Börjar på: 159,03 kr

127,20 kr

-20%
Ge ditt barn komfort och stil med Jack & Jones T-shirt med rund halsringning Zuri. Förkroppsligar ungdomligheten och kvaliteten hos varumärket Jack & Jones.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 159,03 kr

127,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Zuri

Jack & Jones Zuri T-shirt med rund halsringning för barn är ett måste för unga pojkar som vill vara med i modets framkant. Denna T-shirt är designad av det kända märket Jack & Jones, känt för sin trendiga stil och kvalitetskläder. Med sin moderna design och ljusa färger är denna T-shirt perfekt för att lägga till en touch av stil i ditt barns garderob.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material som ger optimal komfort och hållbarhet. Den runda halsen är både snygg och bekväm, perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan eller en familjeutflykt. Jack & Jones-logotypen tryckt på bröstet ger en touch av karaktär till denna redan snygga T-shirt.

Denna T-shirt är designad för barn, vilket innebär att den är perfekt anpassad till deras kroppsform och dagliga aktiviteter. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla åldrar och storlekar. Dessutom är den lätt att ta hand om och kan bäras om och om igen utan att förlora sin form eller sina klara färger.

Med Jack & Jones Zuri crew-neck T-shirt för barn kommer ditt barn garanterat att göra ett stänk med sin unika, trendiga stil. Så vänta inte längre, lägg till denna T-shirt i ditt barns garderob nu och låt dem uttrycka sin stil med stolthet. Det är det perfekta valet för unga pojkar som vill ligga i framkant när det gäller mode.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249699-4389119
Färg ljus vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Junior