Byxor Reell Nova 2

Byxor Reell Nova 2

Börjar på: 856,38 kr

568,79 kr

-34%
Byxan Reell Nova 2: det perfekta valet för en trendig stil och hållbar komfort. Designad av det välkända varumärket.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 856,38 kr

568,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor Reell Nova 2

Byxorna Reell Nova 2 är det perfekta valet för alla som letar efter bekväma, moderiktiga och slitstarka byxor. Designad av Reell, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa kläder, kommer Nova 2 inte att göra dig besviken.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de är slitstarka och robusta. Det tjocka tyget är både mjukt och andas, vilket gör dem till ett perfekt val för alla årstider. Du kan bära dem på stan, för utomhusaktiviteter eller till och med för en dag på jobbet.

Designen på Nova 2 är både modern och mångsidig. Den smala passformen och de omsorgsfulla detaljerna gör byxorna eleganta och trendiga. Dessutom finns de i en rad olika färger som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar look avslappnad eller dressad, Nova 2 passar alla dina outfits.

Förutom att se bra ut är Reell Nova 2 byxor också mycket praktiska. De har sido- och bakfickor för att hålla dina små nödvändigheter säkra. Dessutom har de resår i midjan och dragsko som gör att du kan justera dem så att de passar dig, för optimal komfort.

Kort sagt, byxorna Reell Nova 2 är en produkt av högsta kvalitet som kombinerar stil, komfort och praktiska egenskaper. Oavsett om du är en fashionista eller bara letar efter pålitliga, slitstarka byxor är Nova 2 något för dig. Lägg till dem i din garderob idag!

Mer information

Varumärke Reell
Tillverkarens SKU 1104-008_02-001_120
Färg svart tvätt
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen