T-shirt för flickor Vero Moda Harriet

T-shirt för flickor Vero Moda Harriet

Börjar på: 269,22 kr

215,35 kr

-20%
Vero Moda Harriet T-shirt, för moderiktiga tjejer. Designad av Vero Moda för vågade unga kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,22 kr

215,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Vero Moda Harriet

Vero Moda Harriet Girls' T-shirt är det perfekta valet för unga tjejer som letar efter en trendig, avslappnad stil. Med sitt välkända varumärke Vero Moda är denna T-shirt designad för kvinnor i alla åldrar, men särskilt för juniorer.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Den enkla men eleganta designen gör den till ett måste för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, en kväll ute med vänner eller en kväll ute med familjen.

Vero Moda Harriet Girls' T-shirt har en klassisk rund halsringning och korta ärmar, vilket ger en smickrande passform för varje figur. Den finns i en mängd ljusa, roliga färger som ger en fräsch touch till din garderob. Oavsett om du föredrar rose, blå, grön eller gul kommer du säkert att hitta en färg du gillar.

Förutom att vara snygg är denna T-shirt också miljövänlig. Vero Modaengage använder hållbara och etiska material vid tillverkningen av sina kläder, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna tjejer.

Oavsett om du bär den med jeans, shorts eller en kjol, kommer Vero Moda Harriet Girls' T-shirt garanterat att se chic och modern ut på look. Så vänta inte längre, lägg till den i din kollektion idag och gör ett stänk med denna måste-ha T-shirt från det berömda varumärket Vero Moda.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10305808-4450802
Färg mazarinblå guldglitter
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior