Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Hana

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Hana

Börjar på: 550,80 kr

440,61 kr

-20%
Den långärmade blusen Vero Moda Hana, elegant och feminin, är det perfekta valet för en tidlös, trendig garderob.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

440,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Hana

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Hana är ett måste i varje kvinnas garderob. Blusen är designad av det kända märket Vero Moda och kombinerar stil och komfort för en elegant och feminin look.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara mjuk och skön att bära, utan också slitstark och hållbar. De långa ärmarna ger perfekt täckning för svalare dagar, medan det lätta, andningsbara tyget gör den idealisk för varmare årstider.

Den långärmade damblusen Vero Moda Hana har en tidlös och mångsidig design. Med sin smala passform och knappknäppning framhäver den din figur samtidigt som den är bekväm. Den klassiska kragen ger en sofistikerad touch, medan de knäppta manschetterna ger en extra touch av stil.

Blusen finns i en rad olika färger och passar alla stilar och tillfällen. Bär den med skräddarsydda byxor för en professionell look, eller med jeans för en avslappnad men elegant look. Du kan också bära den öppen över en spetstopp för en mer feminin och sensuell look.

Oavsett om det gäller en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, kommer Vero Moda Hana långärmad blus för kvinnor att vara din bästa allierade. Lägg till den i din klädkollektion och skapa unika, eleganta looks med lätthet.

Förutom sin stil och kvalitet är denna blus också lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin och strykas på låg temperatur för enkel och praktisk skötsel.

Missa inte chansen att unna dig Vero Moda Hana långärmad blus för dam, ett måste för alla kvinnor som letar efter kläder som är både trendiga och bekväma. Beställ den nu och lägg till en touch av stil i din garderob.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10304010-4475139
Färg cloud dancer persika rosa
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen