Linne för flickor Vero Moda Henna

Linne för flickor Vero Moda Henna

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

-25%
Välj linnet Vero Moda Henna för flickor för en trendig och bekväm look från det kända märket Vero Moda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,73 kr

183,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för flickor Vero Moda Henna

Linnet Vero Moda Henna för tjejer är ett måste för alla tjejer som vill ha ett trendigt och feminint look. Linnet är designat av det kända märket Vero Moda och är speciellt utformat för kvinnor och flickor, vilket gör det till det perfekta valet för tonårstjejer och unga vuxna.

Linnet är ett mångsidigt och tidlöst klädesplagg, och det här är inget undantag. Den smala passformen och mjuka bomullsfinishen ger optimal komfort samtidigt som den framhäver den feminina silhuetten. V-ringningen ger en touch av femininitet och sensualitet, medan de tunna axelbanden ger designen en delikat touch.

Linnet Vero Moda Henna finns i en rad olika färger och mönster, vilket gör det perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du bär det på en avslappnad dag ute med vänner eller för en elegantare kväll, kommer detta linne att fungera perfekt med alla outfits.

Varumärket Vero Moda är känt för sin moderna och eleganta stil, och det här linnet är inget undantag. Med sin diskreta logotyp broderad på framsidan förkroppsligar det perfekt varumärketsesprit. Linnet Vero Moda Henna är det perfekta valet för alla som vill lägga till en touch av sofistikering till sin garderob.

Detta linne är tillverkat av kvalitetsmaterial och är inte bara snyggt utan också slitstarkt. Det kommer att stå emot tidens tand och vara ett värdefullt tillskott till din klädkollektion. Dessutom är det mycket lätt att ta hand om, eftersom det kan maskintvättas och strykas utan problem.

Kort sagt, Vero Moda Henna linne för tjejer är ett måste för alla unga kvinnor som letar efter snygga, bekväma kvalitetskläder. Med sitt kända varumärke, feminina design och varierande färger är det det perfekta tillskottet till varje kvinnas garderob. Så lägg till det här linnet till din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10302328-4401026
Färg persika rosa
Färg Orange
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior