Skyddsskor i nubuckläder Birkenstock Jackson

Skyddsskor i nubuckläder Birkenstock Jackson

Börjar på: 2 448,54 kr

2 326,11 kr

-5%
Skyddsskor i läder nubuck Birkenstock Jackson för optimal komfort och skydd på fältet.

Slut i lager

Beskrivning

Skyddsskor i nubuckläder Birkenstock Jackson

Upptäck den ultimata komforten och säkerheten med nubuck Birkenstock Jackson skyddsskor i läder. Skorna är designade av det kända varumärket Birkenstock och kombinerar stil och funktionalitet för att uppfylla behoven hos krävande yrkesutövare. De är tillverkade av högkvalitativt nubuck läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och slitstyrka för intensiv användning.

Birkenstock Jackson skyddsskor är utrustade med en halkfri gummisula för optimalt grepp på alla underlag. Dessutom anpassar sig den naturligt dämpande innersulan i kork till fotens form för överlägset stöd och komfort hela dagen. De kraftiga snörena ger en perfekt och säker passform för maximal stabilitet.

Förutom att vara praktiska är dessa skor också snygga med sin eleganta, moderna design. De är perfekta för professionell användning, men kan också användas för fritidsaktiviteter. Oavsett om du arbetar i en industriell miljö, på en byggarbetsplats eller i en verkstad är Birkenstock Jackson skyddsskor ett pålitligt val för att skydda dina fötter samtidigt som du ser professionell ut på look.

Investera i kvalitet med nubuck Birkenstock Jackson skyddsskor i läder. Deras solida konstruktion och oöverträffade komfort gör dem till ett måste för yrkesverksamma som kräver det allra bästa inom skyddsskor. Vänta inte längre, lägg till dem i din garderob idag och njut av oslagbart skydd och stil.

Mer information

Varumärke Birkenstock
Tillverkarens SKU 1017325
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Läder