Kobe Jerseys Bryant, Autentiska NBA Basket-tröjor

Kobe-fan Bryant? Upptäck en bred samling av retro jersey NBA Kobe Swingman Bryant. Det hundraåriga varumärket Mitchell & Ness skapades 1904 och erbjuder tröjor vintage NBA Swingman från Kobe Bryant . T-shirts, tröjor och officiella tröjor, äkta kopior av NBA tröjor.

Varumärket Mitchell & Ness är ett måste för alla amatörer och samlare av NBA tröjor som vill fördjupa sig i det ärorika förflutna med legendariska spelare, som virtuosen på basketplanerna-ball Kobe Bryant . Du kan också fira arvet från de största spelarna i den amerikanska basketligan, NBA med NBA Authentic jerseys (Legends-kollektionen).

Fall för de autentiska tröjorna från Kobe Bryant en av legenderna i NBA. vintage NBA Harwood Classics Swingman-tröjorna är officiella tröjor. Kobes nom och nummer Bryant är screentryckta i twill för att exakt efterlikna den look autentiska tröjan från Los Angeles Lakers NBA laget. Fans av retrotröjor, köp din ikoniska Kobe Bryant tröja för män till bästa pris.

Brett urval av amerikanska sporttröjor vintage (icon edition) för att återuppliva en av legenderna i basket-ball och NBA!

Det finns inga produkter som matchar urvalet