Skor Mizuno

Idag är Mizuno en av världens mest kända tillverkare av sportutrustning. Det japanska varumärket är känt för den mycket höga kvaliteten på sina running skor. Denna efterfrågan har gjort det möjligt att bli ett riktmärke över hela världen, en nyckelspelare i världen av sneakers.

Upptäck MIZUNO skokollektion. Stort urval av storlekar och modeller till bästa pris!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Mizunodet japanska varumärket par excellence

Mizuno är ett japanskt sportmärke som grundades 1906 och som tillverkar produkter för olika typer av sporter som fotboll, golf och friidrott. Förutom prestandakollektioner finns det många utgåvor av Mizuno som ägnas åt Lifestyle.

Varumärket Mizuno, med säte på Osaka, sponsrar olika idrottsutövare, t.ex. fotbollsspelarna Hulk och Keisuke Honda. Detta är en av anledningarna till att Mizuno är ett av de mest populära varumärkena i Asien.

Sneakers Mizuno Wave Rider 1

Under det senaste året har Mizuno tagit fram sitt stora arkiv för att återbesöka en stil som har varit populär bland löpare sedan premier lanserades 1998. Två decennier senare väcks denna sneaker till liv och behåller sin ikoniska form med enkla, fräscha färgställningar för att omfamna streetwear-stilen.

Mizuno har gjort en stark comeback på sneakermarknaden de senaste åren, med både nya och återutgivna modeller. Modellen Mizuno Wave Rider är en av de senaste säsongernas positiva överraskningar och kombinerar en ovandel i mocka och mesh med en ny färg och den karakteristiska Wave Rider 1-silhuetten för att skapa en verkligt unik sko. Den vassa look ger den här historiska stilen precis rätt känsla av energi.

Träningssko Mizuno Sky Medal S

Trainern Mizuno Sky Medal gör entré i nutiden som en hyllning till skorna från förr: kraftigt inspirerad av 90-talets design och linjer smälter den samman det nya och det vintage till en uniklange mix som balanserar sport och livsstil. En ikonisk silhuett som inte kommer att gå obemärkt förbi.

På Sneakin.co.uk hittar du ett brett urval av sneakers och lifestyle sneakers i en rad olika färger och storlekar.