Tofflor för pojkar Robeez Neonfish

Tofflor för pojkar Robeez Neonfish

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

-20%
Ge din lilla pojke komfort och stil med dessa söta babyboots Robeez Neonfish. Ett måste för unga upptäcktsresande!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,98 kr

362,39 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tofflor för pojkar Robeez Neonfish

Upptäck de bedårande Robeez Neonfish baby boy booties, designade för att vara bekväma, praktiska och snygga. De är tillverkade av det kända märket Robeez och är speciellt utformade för småbarn mellan 0 och 24 månader. Med sin lekfulla, färgglada design kommer de att ge en touch av fantasi till din lilla pojkes alla outfits.

De är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och andas, vilket ger optimal komfort för ditt barns ömtåliga fötter. Den mjuka lädersulan ger bra flexibilitet och en bättre gångkänsla, perfekt för att följa ditt barns första steg.

Robeez Neonfish baby boy booties är också praktiska för föräldrar. De är lätta att ta på tack vare den elastiska knäppningen som ger perfekt passform utan att klämma åt barnets fötter. Dessutom har de en ergonomisk form som formar sig perfekt efter barnets fötter för en säker och bekväm passform.

Robeez är också kända för sin styrka och hållbarhet. De är utformade för att tåla småbarns ständiga rörelser och lekar och är perfekta för vardagsbruk. Deras tidlösa design gör dem dessutom till en perfekt present för alla tillfällen.

Ge ditt barn det allra bästa genom att välja Robeez Neonfish baby boy booties. Med sin överlägsna kvalitet, komfort och trendiga stil kommer de snabbt att bli ett måste i din lilla pojkes omklädningsrum. Beställ nu och förvandla din baby till den coolaste fashionistan!

Mer information

Varumärke Robeez
Tillverkarens SKU 962200-10-113
Färg beige
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1