Derbie Caterpillar Colorado Low 2

Derbie Caterpillar Colorado Low 2
Börjar på: 1 652,77 kr
Derbie Caterpillar Colorado Low 2, ett måste för alla som gillar robusta, avslappnade skor. Tillverkad av det kända märket Caterpillar.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 1 652,77 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Derbie Caterpillar Colorado Low 2

Caterpillar Colorado Low 2 Derbie är ett måste för alla som älskar avslappnade, robusta skor. Dessa skor tillverkas av det kända märket Caterpillar och är utformade för att ge komfort, hållbarhet och stil för dina fötter.

Med sin eleganta, tidlösa design är Caterpillar Colorado Low 2 Derbie den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Med ovandel i högkvalitativt läder är dessa skor tillräckligt tuffa för att klara tidens tand. Dessutom är det använda lädret mycket smidigt, vilket gör dina steg ännu bekvämare.

Eftersom komfort är en prioritet för Caterpillar är Colorado Low 2 Derbie utrustad med en innersula i memory foam. Det innebär att dina fötter får optimalt stöd och exceptionell dämpning hela dagen. Oavsett om du arbetar eller är ute och rör dig i staden kommer dina fötter att vara väl skyddade.

Dessa skor har också en slitstark yttersula i gummi. Den ger överlägset grepp på alla underlag, vilket gör skorna perfekta för utomhusaktiviteter. Du kommer att kunna gå i vilken terräng som helst utan att oroa dig för att halka eller falla.

Caterpillar Colorado Low 2 Derbie är också ett miljövänligt val. Caterpillarengage använder hållbara, miljövänliga material vid tillverkningen av sina produkter. Så du kan bära dessa skor med gott samvete.

Förutom att vara funktionella är dessa skor också snygga. Den eleganta designen och den snygga färgen gör dem till ett mångsidigt val för alla outfits. Du kan bära dem till avslappnade jeans eller till finare byxor för en kväll ute.

Kort sagt, Derbie Caterpillar Colorado Low 2 är ett måste i din skosamling. Robusta, bekväma och eleganta, dessa skor kommer att uppfylla alla dina skobehov. Så gå vidare och unna dig dessa kvalitetsskor från Caterpillar.

Mer information

Varumärke Caterpillar
Tillverkarens SKU 930930-60-91
Färg återställning av honung
Färg Beige
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen